اگر هر گونه طب طبیعی برای بیماران وجود دارد بعد از دیالیز

اگر هر گونه طب طبیعی برای بیماران وجود دارد بعد از دیالیز

اگر هر گونه طب طبیعی برای بیماران پس از دیالیز وجود دارد؟ دیالیز یک روش معمول برای افرادی که به درمان بیماری های کلیوی است. تعداد بیمارانی که دیالیز دریافت بزرگ است. هنگامی که به نظر می رسد برخی از مشکلات کلیه بسیاری از بیماران رفتن خواهد به دیالیز برای حل این مشکل وجود دارد. اما سوال بعد پس از دیالیز جدی تر از قبل است.
عوارض جانبی شایع در بیماران پس از دیالیز
سندرم عدم تعادل دیالیز: میزان وقوع 3.4٪ تا 20٪ است. عمدتا اجرای، تهوع، استفراغ، بیقراری و غیره.
فشار خون پایین: رایج عوارض جانبی دیالیز است، میزان وقوع 20٪ تا 40٪ که از دلایل مختلف باعث شده است.
نارسایی قلبی: یکی از عوارض جانبی مهم ترین و جدی ترین دیالیز است، وقوع است بسیار بالا به دیگران مقایسه نکنید.
گرفتگی عضله: همچنین شایع اثر جانبی دیالیز، میزان وقوع 10٪ تا 5٪ است.
در غیر این صورت، خستگی، خارش پوست نیز رایج عوارض جانبی دیالیز هستند.
طب طبیعی برای بیماران بعد از دیالیز
همانطور که همه ما شناخته شده است که طب چینی است می آید از گیاهان طبیعت. این بدان معناست که آن را عوارض جانبی کمتر از دیالیز داشته باشد. با توجه به این بیماران بیشتر و بیشتر ترجیح می دهند به انتخاب درمان چینی برای درمان این بیماری است. میکرو چینی پزشکی Osmotherapy یک درمان برای بیماری های کلیوی با پایه و اساس طب چینی است. همه داروها در طب میکرو چینی Osmotherapy می آید از طبیعی، به طوری که بیماران باید در مورد عوارض جانبی نگران باشید. کارشناسان همچنین می دهان به این درمان همسان به رسیدن به یک نتیجه بزرگ تر برای بیماران بهبود می یابند. همچنین می تواند بیماران برای جلوگیری از دیالیز کمک کند حتی خلاص شدن از آن را دریافت کنید.
این درمان به بیمارستان های کلیه Shijiazhuang بیماری است که یک بیمارستان خاص برای درمان بیماری مزمن کلیه اختراع شد. اگر شما هر گونه سوال در مورد بیماری مزمن کلیه، لطفا ارسال ایمیل به kidney-treatment@hotmail.com، و یا تماس با ما با Whatsapp: 86 18633865632. ما بهترین های ما سعی خواهد کرد که برای کمک به شما شما در حل مشکلات.

تاریخ انتشار : پنج شنبه 27 اسفند 1394 | نظرات ()